Moćna V10 mašina kompanije BMW sa 500 konja i niskom kilometražom

Više slika

Više slika

Pre elektrifikacije autoindustrije, prisilne indukcije i deminutiva u polju pogonskih jedinica, kompanija BMW je kreirala V10 mašine unutrašnjeg sagorevanja...

Ovde govorimo naravno o generaciji E60, čiji se jedan model niske pređene kilometraže trenutno nalazi na aukcijskoj prodaji poznatog brenda Bring A Trailer.

Ovaj posebni BMW prvi put je registrovan preko okeana i proveo je neko vreme u Ilinoisu i Vinskonsinu, pre nego što je prodat preko interneta maja prošle godine za 29.000 dolara. On je od tada prevalio dug put i došao u ruke dilera koji je nedavno kompletirao njegov servis i prirpemio ga za prodaju. Ova mašina i dalje pripada drugoj strani okeana, ponuđena je u Njujorku sa čistim izveštajem i registracijom.

Ono što je nama bitno jeste da eksterijer M5 modela poseduje Interlagos Blue Metallic boju kompanije i originalne devetnaestoinčne točkove sa Continental ExtremeContact DWS 06 Plus gumama, postavljenim prošle godine. Lista prodavca otkriva da su prednji i zadnji branici prefarbani i osveženi radi pripreme za prodaju.

U enterijeru putničke kabine možemo naći električno podesiva prednja sedišta sa grejačima, obeležena Merino kožom i akcentovana aluminijumskim finišima na kotnrolnoj tabli, centralnoj konzoli i panelima vrata. Ključne karakteristike uključuju iDrive informativno zabavni sistem sa navigacijom, praćen zadnjim zaštitama od sunca, dvozonskom automatskom klimom, kontrolom krstarenja i radijom.

Glavnu stavku E60 generacije M5 modela predstavalja petolitarska V10 mašina koja stvara moćnih 500 ks i 520+ Nm obrtnog momenta. Uparen sa ovim motorom stiže sedmostepeni SMG III automatski menjač zadužen za slanje snage na zadnju osovinu. Ovaj posebni primerak dolazi sa svega 46.670 pređenih kilometara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group