Mladić uhapšen zbog gaženja gledaoca tokom driftovanja

Jedan čovek u Njujorku uhapšen je nakon što je nenamerno pregazio čoveka radeći krofne na ulici...

Dvadesetdvogodišnji vozač, Tajler Grin iz Nju Džerzija, učestvovao je u skupu vozila u SoHo ulici oko ponoći. Snimak koji su kreirali prisutni ljudi u publici predstavlja nam Grina dok pali gume u svom crvenom Infiniti modelu, na svega nekoliko metara od mase koja se okolo okupila.

U jednom trenutku, dvadesetrogodišnji Kristofer Brito može biti viđen kako izleće nasred puta kako bi pokušao da fotografiše Grinov drift. Međutim, on deluje kao da se sapleo i pao na zemlju direktno ispred automobila, koji ga je pregazio.

CBS News je preneo da je odmah nakon što je Brito udaren, publika krenula da mu pomogne. Momak je prevežen u Bellevue bolnicu sa ozbiljnim povredama, dok je dvadesetdvogodišnji vozač navodno napustio mesto događaja.

Grin se kasnije pojavio u policijskoj stanici i dobio je brojne optužbe, uključujući i one za napad, opasnu vožnju i napuštanje mesta nesreće. Razgovarajući sa medijima, Britov stric Čarls, izjavio je da je dvadeset trogodišnji momak prebačen hitno u bolnicu i da je podvrgnut operacijama zbog fraktura lobanje i ruku.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group