Mladi jutjuber Urus modelom preskače parkirani Aventador

Ako ste nekada pomislili da pojedini bogati ljudi poseduju previše slobodnog vremena na raspolaganju, znajte da ste potpuno u pravu...

Primer koji potvrđuje pravilo svakako je i ovaj video snimak jutjubera Street Speed 717, koji je premijerno Lamborghini Urus modelom preskočio Lamborghini Aventador.

Ne postoji bilo kakav zvaničan razlog za stvaranje ovog videa, niti se bilo kakvi naučni porivi kriju iza njega, jer jedino što je prethodilo njegovom nastanku jeste to što njegov tvorac, Majk, domaćin i voditelj, smatra da bi njegov sadržaj mogao biti veoma zabavan za izvođenje. Sa malo guglanja i nešto baznih kalkulacija, ovaj mladić koji stoji iza kanala, kreirao je rampu koja bi trebalo da radi prilikom prvog pokušaja, opredeljujući se da je ne testira i odmah  postavi Aventador model u njenu sredinu.

"Lagao bih kada bih vam rekao da nisam zabrinut", izjavio je Majk, iza volana Urus mašine. "Ovo je pokušaj koji za ulog ima nešto više od male Toyote."

Kako ne bismo spojlovali konačan ishod glavnog i najskupljeg skoka i preskočili razne uvertire i predstavljanja pre njega, snimak je postavljen da startuje u vreme glavne predstave, ali to nikako ne bi trebalo da vas spreči da pogledate ceo iz početka pa do kraja, jer je celokupan sadržaj više nego interesantan. 

U kasnijim pokušajima, umesto u modelu Urus, domaćin kanala preskakao je ponovo svoj Aventador prvom generacijom Toyota Rav 4x4 modela i Subaru Impreza karavanom. Segmenti snimaka iz enterijera otrkivaju nam da je vozač prlično dobro održavao gas jer su sami skokovi izvedeni nonšalantno. Ovo je bio slučaj sve dok nije krenuo sa Imreza karavanom, kome je dodao nešto više brzine, nezgodno ga prizemljujući na prednju osovinu.

Poslednji slučaj je pravi dokaz da brzina prilikom uzleta mora biti pažljivo izračuata i precizno, pre svega, kako bi svaki skok imao savršeno sletanje. Kako ne bismo pokvarili uspehe i neuspehe njegovih poduhvata i računica, najbolje je da se u njih sami uverite putem videa koji vas spremno čeka ispod.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group