Mitsubishi najavio PHEV SUV koncept

Mitsubishi najavio PHEV SUV koncept

Ovaj automobil biće premijerno prikazan u oktobru na sajmu automobila u Tokiju...

Mitsubishi kompanija objavila je tizer fotografiju na kojoj se vidi zadnji deo njihovog novog električnog SUV vozila. Reč je o PHEV SUV modelu koji će uskoro biti prikazan i koji bi trebao svetu da pokaže pravac u kojem će se ova kompanija kretati.

Sudeći po informacijama koje Mitsubishi daje, PHEV će biti plug in hibrid koji će biti čist za okolinu i koji će ovu kompaniju uvesti u budućnost. Dizajniran je da bude SUV manjih dimenzija kako bi se uklopio bolje u gradske uslove vožnje, ali njegovi kreatori tvrde da će to biti multifunkcinalno vozilo koje će odgovarati različitim tipovima vozača.

Što se tiče dizajna, jedina informacija koju imamo je ova fotografija koju je objavila kompanija Mitsubishi i koja nam pokazuje da će PHEV imati sportski dizajn sa oštrim i aerodinamičnim linijama i futurističkim elementima koji se na fotografiji vide u vidu metalnih vazdušnih usisnika.

PHEV će biti predstavljen 23. oktobra, tako da nam je ostao još malo vremena da vidimo novo remek delo čuvene japanske auto kompanije.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group