Misterija novog Maybach GLS 600 modela na onlajn aukciji

Mercedes-Maybach GLS 600 predstavlja jedan od najluksuznijih SUV modela na tržištu, dok se jedna neobična jedinica nedavno pojavila na tržištu i ponuđena je od strane kuće Copart...

Ovaj posebni GLS 600 deluje u savršenom voznom stanju i ne poseduje bilo kakva vidna oštećenja, što bez ikakve sumnje predstavlja glavne razloge zbog kojih se veliki broj auto entuzijasta pita zbog čega ga upravo ovaj brend zadužen za onlajn aukcijske prodaje ima u svojoj ponudi.

Međutim, listing ove kompanije otkriva nam da ovom luksuznom SUV modelu nije ispravan identifikacioni broj, tačnije, njime je manipulisano i on je menjan. Lista ne pominje zašto ovom modelu nedostaje ili je menjan broj šasije, ali jedna od mogućnosti jeste i to da je vozilo u prošlosti kradeno pa su njegove identifikacije prekucavane. On je po svemu sudeći zapljenjen od strane organa vlasti i prodat osiguravajućem društvu.

Jedan pogled na odometar otkriva nam da ovaj model poseduje svega 624 pređena kilometra ispod kaiša, što samo potvrđuje da se nalazi u izvrsnom stanju. Eksterijer ovog predivnog nemačkog modela krasi dvotonski finiš u kombinaciji plave i srebrne boje, koje su zadužene za pružanje premijum izgleda koji odiše klasom, dok se karoserija nalazi smeštena iznad originalnih točkova.

Kao i brojni drugi Maybach modeli i ovaj donosi najviše pogodnosti unutar svoje putničke kabine, koju krase predivna sedišta, niži delovi panela vrata i kontrolne table u koži bele boje, kojoj kontrast pružaju tamno braon patosnice i braon akcenti.

Mercedes-Maybach GLS 600 model napaja poznati četvorolitarski V8 agregat sa dva turbo punjenja nemačkog proizvođača, zadužen za stvaranje 550 ks, između 6.000 i 6.500 rpm, odnosno 730 Nm obrtnog momenta između 2.500 i 5.500 motornih obrtaja u minuti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group