MINI MIKSER zvanično vozilo Mikser festivala 2016.


MINI Srbija i Mikser pozivaju zainteresovane umetnike, dizajnere, street artiste i sve druge kreativce da se priključe ovogodišnjoj akciji Mikser Festivala i kreiraju „MINI Mikser“, zvanično vozilo Mikser festivala koje će biti predstavljeno od 8. do 12. juna 2016. godine u Mikser House-u.

Prijave na konkurs su počele, a najbolji rad će, pored predstavljanja umetničkog rada u Mikser House-u u vidu brendiranog MINI automobila tokom trajanja festivala, osvojiti i vredan poklon.

Pobednik će biti proglašen 5. juna, a nagrada za autora će obuhvatiti vikend korišćenje MINI-ja, kao i all inclusive paket aranžman u etno odmorištu Zornića Kuća.

Zadatak konkursa je osmišljavanje izgleda „Mini Miksera“ vozila inspirisanog temom ovogodišnjeg Mikser festivala „Osetljivo društvo“ usmerenom na pitanja rodne ravnopravnosti i ženskog stvaralaštva, društvene jednakosti, otvorenog dijaloga, multikulturalnosti i efikasnijeg rešavanja konflikta. Pravo učešća na konkursu imaju svi umetnici sa teritorije Srbije, bez obzira na uzrast i formalno obrazovanje, a koji poseduju vozačku dozvolu B kategorije. 

Detalji o načinu prijavljivanja dostupni su na linku

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group