MICHELIN PNEUMATICI KOJI KOMUNICIRAJU

Za 30. Olimpijske igre koji će se održati u Londonu od 27. jula do 12. avgusta 2012, Michelin će, predstaviti svoju najnoviju inovaciju – pneumatici koji "komuniciraju". Kombinovanjem sistema za praćenje pritiska u gumama (TPMS) i čipovima za identifikaciju Radio frekvencija (RFID), Michelin omogućava operaterima Londonskog gradskog prevoza da poboljšaju bezbednost pneumaticima koje montiraju na njihovim autobusima, čime odmah poboljšavaju mobilnosti i autobusa i transportnih korisnika.

Kada se koriste sa RFID čipovima sada objedinjenim u Michelin X InCityTM pneumaticima, TPMS senzori ne samo da pružaju uvid u pritisak i temperaturu pneumatika, već i obezbeđuju besprekornu sledivost koju unapređuje i obezbeđuje praćenje sve dok se pneumatik koristi na vozilu.

Ova inovacija ukazuje put ka novim metodama upravljanja flotom, ne samo za autobuse već i za kamione, zahvaljujući rešenjima koja će biti dostupna u bliskoj budućnosti.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group