Mercedes iz 1985. godine se prodaje za 57.000 dolara

Reč je o Mercedes Benz 500 SEC AMG modelu...

Verovali ili ne, ovaj oldtimer je prešao samo 10.000 milja i bukvalno je u prefektnom stanju,a prodaje se na popularnom sajtu eBay za 57.000 dolara. Ovaj automobil poseduje 5.0 litarski V8 motor koji proizvodi 230 konjskih snaga. Sa motorom je povezan četvorostepeni automatski menjač koji je bio vrlo redak za to vreme i koji čini da ovaj automobil bude još ređi i vredniji.

Ovj automobil nije prošao kroz nikakve mehaničke modifikacije, ali sadrži originalne AMG karoserijske delove. Prednji i zadnji branik, sajtne i usisnici za vazduh su dodati naknadno na automobil, jer ovaj model nije originalno sadržao ovakve delove, ali pošto se radi o originalnim AMG delovima, vrednost ovog auta nije na ovaj način ugrožena.

Enterijer je u neverovatnom stanju i kada sednete u ovaj auto, ne biste mogli da verujete da je on napravljen davne 1985. godine.

Za sada još uvek niko nije kupio ovaj automobil, ali pretpostavljamo da će se neki ljubitelj oldtajmera javiti i da će kupiti ovu belu Mečku.

Pogledajte fotografije:

Foto:Carscoops

V.P.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group