Mercedes Benz i N+ predstavljaju Formula E bicikl

Više slika

Više slika

Kada se kompanije poput Mercedes-Benza i N + spoje, znate da će rezultat biti zapanjujuć...

Ovoga puta, ove kompanije nam donose nevereovatan eBike koji može zavarati čak i istrenirano oko, jer izgleda kao klasični drumski bicikl, ali verujte nam da je mnogo više od toga.

Vešto prikrivajući svoju bateriju, ovaj eBike se može pohvaliti elegantnim dizajnom koji skriva sve Elektro komponente u sam ram bicikla. Cevi ramova su nešto deblje od uobičajenih, jer se tamo nalaze svi „e“ delovi eBike-a. EK Formula E Team eBike je sjajna kupovina iz nekoliko razlog. Karakteristike koje ga  ističu su maksimalna brzina od 50 km/h na sat, domet od 100 kilmetara i težina od 37 kilograma.

Panasonic baterija od 36 volti i 7Ah koja napaja bicikl takođe se u potpunosti može ukloniti jednostavnim pritiskom na dugme za brzo otpuštanje. Baterija se u potunosti puni za samo samo tri i posata. eBike je opremljen i hidrauličnim disk kočnicama, koje pružaju neverovatnu zaustavnu snagu i u suvim i u vlažnim uslovima.

Ostale fantastične karakteristike ovog bicikla uključuju ugrađeni LED gornji ekran, tehnologiju za pomoć okretanja pedala i gume otporne na bušenje marke Xendra X. Ono što vas jeduno može uznemiriti je visoka cena od 3200 dolara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group