Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo

U čast 15. godišnjice igrice Gran Turismo, njen tvorac, Kazunori Yamauchi, zamolio je nekoliko vodećih automobilskih i dizajn kompanija širom sveta da stvore svoju verziju vozila budućnosti.

Ovaj uzbudljivi superautomobil neće biti viđen na putevima, ali je Mercedes sagradio repliku u odnosu 1:1. Prednje pozicioniran agregat je zamišljen u paru sa zadnjim pogonom, a sam motor je AMG-ov V8 od 577 KS i 799 Nm obrtnog momenta. Težina modela iznosi 1384 kg.

Enterijer, iako nije prikazan na slikama, je inspirisan Formulom 1 i ima crvena integralna sportska sedišta koja se stapaju sa crnim patosom i kreira protektivnu školjku. Centralni displej “pluta” na trkačkim volanom i obezbeđuje sve neophodne podatke.

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo će biti omogućen kao “downloadable content” za Gran Turismo 6 za Play Station 3.

U razmeri 1:1, model Mercedes-AMG Vision Gran Turismo će biti predstavljen na otvaranju novog Mercedes-Benz centra za istraživanje i razvoj u Kaliforniji ove nedelje, ali nažalost dizajn će izgleda ostati virtuelna stvarnost.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group