Mehaničar uništio retki i do zuba tjunirani MkIV Toyota Supra model

Svet je izgubio još jedan MkIV Toyota Supra model u nesreći nakon koje je pravo čudo da su svi učesnici preživeli...

Prošlog ponedeljka, ovaj japanski supersportak okrenuo se i isprevrtao nakon sudara sa vozom, sa mehaničarom za volanom umesto vlasnika.

Na snimku koji je podeljen putem društvenih mreža moguće je videti MkIV Supra model kako ubrzava i udaljavajući se od kamere polako počinje da gubi tlo pod gumama. Nakon toga, osoba koja je snimala čitavu situaciju nije uspela da uhvati sam trenutak sudara, ali možemo videti poslednje trenutke u kojima se Supra raspala na komade posle udara u voz.

Sudeći prema izvorima iz The Drive publikacije, osoba koja je snimala zove se Trej Grube i on je potvrdio da je za volanom ovog Supra modela bio mehaničar iz lokalne radionice i da je on ’dobro’, uprkos tome što je ispljunut iz putničke kabine kao lutka nakon udara. Policija Englvuda potvrdila je kasnije ovoj publikaciji da vozač nije registrovani vlasnik ovog automobila.

Ovo svakako kvari ugled radionice u kojoj ovaj čovek radi i koja je sada odgovorna za nasilničku vožnju i krajnju sudbinu ovog klasičnog Toyota Supra modela. Internet istraživači naglašavaju da se ovde najverovatnije radi o Bespoke Motorsports garaži iz Inglvuda u Koloradu.

Član Colorado Car Spotters grupe na Facebook platformi, postavio je fotografije udesa, navodeći da je automobilom upravljao vlasnik radionice i da incident nije izazvao niko od njenih zaposlenih, sa drugim korisnicima koji su dodali ponešto novih informacija o automobilu takođe.

Najvažnije od njih predstavljaju ta da je ovaj Supra model posedovao svega 27.000 pređenih kilometara na odometru i da je bio tjuniran na oko 900 ks i da je u ovoj državi u SAD sada prilično hladno, što definitivno pruža nešto više indikacija vezano za nesposobnost ovog vozača da ga iskontroliše kada se našao na pravcu.

@dustanladelle #supra #supracrash #supramk4 #fail #fails ♬ original sound - Dustan LaDelle

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group