Mehaničar Alfom pretvorio 911 u kabriolet i zakucao se u Mercedes parkiran do njega

Više slika

Više slika

Odlazak kod mehaničara može biti veoma bolno iskustvo, ali u normalnim uslovima uvek očekujete da ćete se odatle vratiti sa modelom u boljem stanju nego što je bio kada ste se tamo zaputili...

Na nesreću za jednog vlasnika Alfa Romeo Giulia modela, koji možete videti na fotografijama iznad, ovo definitivno nije bio slučaj.

Vlasnik ovog modela podelio je fotografije nesrećnog udesa, zbog kog je Alfa završila na krovu dva skupocena automobila. Ove fotografije postavio je korisnik u/Over_Inevitable6630, isprativši ih opisom: ’Odvezao sam je zbog manje popravke i vratio se kako bih video ovo’.

Filmska scena postala je još više zastrašujuća kada je postalo jasno da se ovde radi o Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio modelu, dobrom za 503 ks iz njegovog 2,9 litara velikog V6 agregata duplog turbo punjenja, što je donekle i odigralo svoju ulogu u akrobatskoj prirodi čitavog udesa.

Vlasnik ovog modela izjavio je da je nepromišljena vožnja drugog učesnika u saobraćaju takođe doprinela svemu: „Rekli su mi da idu na test vožnju nakon popravke i da ih je jedan miniven isekao“. Ovo je dovelo do prekomernog ispravljanja, skretanja na nasip i udaranja u drvo, nakon čega je automobil završio u vazduhu.

Glasine koje kruže Reddit platformom sugerišu da je tehničar koji je upravljao vozilom bio pod uticajem alkohola, ali je vlasnik mehaničarske radnje opovrgao ovakve tvrdnje. Razjašnjavanje ovog pitanja pravo je olakšanje za ovo predstavništvo, iako je i dalje gotovo sigurno nezadovoljno činjenicom da je jedan od njegovih radnika učestvovao u čitavom incidentu, koji je izazvao štetu na nekoliko vozila.

Tokom udesa kompletno je rasturen krov Porsche 911 modela, gotovo ga pretvarajući u kabriolet. Oštećenja deluju nešto blaža na Mercedes GLE modelu, koji je na kraju zaustavio Alfa Romeo automobil svojom bočnom stranom. Međutim, na drugim fotografijama incidenta, moguće je videti da je GLE gurnut na Dodge Charger STR Hellcat model parkiran do njega.

Nije potpuno jasno da li je vozač Alfa Romeo modela pretrpeo bilo kakve povrede, niti koji je status zaposlenog u ovom prodajnom salonu trenutno, ali je definitivno teško zamisliti da jedan sedan može izazvati više oštećenja od ovih u jednom incidentu.

RIP my Alfa
byu/Over_Inevitable6630 inAlfaRomeo

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group