Mečka u Poljskoj uzjahala Toyota GT 86 model

Niko ne voli kada ostane zaglavljen u saobraćaju, ali vlasnik jednog posebnog Toyota GT 86 u Poljskoj nedavno je preživeo daleko goru stvar od te...

Sportski kupe ovog čoveka nije samo udaren otpozadi, već je doslovno pregažen od strane Mercedes-Benz B-Class modela u krajnje bizarnom incidentu.

Sudar se dogodio ovog meseca, kada je GT 86 model bio parkiran na desnoj strani puta sa dve trake. U početku sve deluje potpuno normalno, sve dok crni Mercedes-Benz B200 bez ikakve indikacije kočenja nije krenuo da se približava japanskom automobilu sa zadnje strane.

Kamera koja je snimala saobraćaj sa zadnje strane iz enterijera GT 86 modela uhvatila je momenat kada se B200 model zakucao u njegov zadnji deo, inicijalno stvarajući kontakt sa zadnjim krilom i nastavljajući dalje, nastavivši da se pentra ka krovu sportskog automobila.

Odmah nakon udarca, moguće je videti da je Mercedes ostao na krovu GT86 automobila, sa jednim od prednjih točkova koji se popeo na prednje krilo japanskog modela. Fotografije nastale nakon sudara otkrivaju da je Mercedes jedinica iz Britanije, sa volanom sa desne strane, istovremeno predstavljajući ekstenzivna oštećenja koja je ostavio na mašini kompanije Toyota.

Udarac nemačkog modela razbio je prozor sa suvozačeve strane, pokidao retrovizor, značajno oštetivši vrata i krila Toyota automobila. Sa druge strane, prisustvo posebnih točkova na ovom GT 86 modelu naglašavaju da se on nalazi u vlasništvu pravog obožavaoca, što ovaj sudar čini daleko nesrećnijom okolnosti.

Tačan uzrok ovog incidenta nije poznat, ali deluje kao da je vozač B200 modela bio u potpunosti odvučene pažnje, možda je zaspao za volanom ili je netačno procenio da će vozač Toyota modela krenuti napred uključujući se u tok saobraćaja. Nevezano sa razlogom zbog kog se sve desilo, lokalna limarska i mehaničkarska radionica izvršila je inspekciju japanskog automboila i sugerisala vlasniku da ga otpiše, posebno zbog oštećenja koja su nastala na krilima i A stubovima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group