Maloletnik po drugi put ukrao autobus kako bi stigao da se vidi sa devojkom

Osumnjičeni petnaestogodišnjak iz Šri Lanke, ukrao je autobus iz depoa u blizini njegovog naselja kada je grupa vozača zajedno gledala ovogodišnje finale Azijskog kupa...

Vozači su stigli u garažu i parkirali autobuse u depou, odlazeći da kupe hranu i gledaju utakmicu voljenog kriketa nedaleko odatle. Nakon što se grupa zaposlenih vratila, jedan od vozača primetio je da njegov autobus nedostaje, automatski obavestivši pilijandalansku policiju.

Policajci iz obližnje stanice primetili su autobus u blizini predgrađa Kesbeva i automatski uhapsili tinejdžera koji ga je ukrao nakon njegovog neuspelog pokušaja da ostavi vozilo i pobegne. Tokom ispitivanja, ovaj pubertetlija je otkrio inspektorima da je ukrao autobus kako bi stigao da se vidi sa svojom devojkom.

Dečak je izjavio kako je trebalo da se nađe sa svojom devojkom u osam uveče u Morgahaheni, naselju u Zapadnoj provinciji Šri Lanke, ali je saznao da više nema ni jednog polaska nakon što je stigao na stanicu. On je zatim proverio sve buseve koji su bili parkirani u depou i odlučio da uzme jedan koji je imao ključ u kontaktu.

Dalja istraga organa reda Šri Lanke otkrila je da je tinejdžer počinio isto delo kao i pre nekoliko godina, kada je ukrao autobus kako bi se video sa svojojm devojkom i uhapšen u blizini grada Homagama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group