Maketa Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse od 12.000 dolara

Premijum proizvođač maketa, Amalgam Collection, dodao je još jedan Bugatti svojoj vrhunskoj ponudi, kreirajući ponovo Veyron Grand Sport Vitesse, koji ovoga puta dolazi sa preokretom…

Čitav model je prema navodima kreiran u beloj boji, kako bi proslavio izuzetni dizajn Bugatti dizajnera i umetnika, Etjena Salomea. Sa razmerom od 1:8, model je ručno izrađen i reprodukovan do najsitnijih detalja koristeći digitalne skenove, originalne CAD fajlove, arhiveske slike i skice. Kako bi osigurali najviši nivo tačnosti, Amalgam je takođe blisko sarađivao sa Bugatti inžinjerskim i dizajnerskim timovima, kako nijedan detalj ne bi bio izostavljen.

Što se samog modela tiče, Grand Sport Vitesse predstavlja najbrži proizvodni model otvorenog krova na svetu, sa maksimalnom brzinom od 408 kilometara na sat, zahvaljujući osmolitarskom W16 motoru, koji izbacuje 1.184 konjske snage i ubrzava od nula do sto kilometara na čas za samo 2.6 sekunde.

Ukoliko ste kojim slučajem zainteresovani za ovu maketu, morate znati da je ona unikat, i da se već sada može kupiti na sajtu Amalgam Collection brenda, sa cenom od 12.000 dolara. Uz kupovinu modela, dobićete sertifikat, potipisanu plaketu, vitrinu za izlaganje i originalnu skicu vozila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group