Luksuzni stan na točkovima

Više slika

Više slika

Pogledajte kako izgleda luksuzni kamper od 1.7 miliona dolara...

Kompanija Vario Mobil, potrudila se da kreira vozilo koje će omogućiti najbogatijim ljudima da uživaju u kampovanju. Kampovanje je jako lepo iskustvo koje vam daje šansu da proputujete čitav svet, ali često nas ograničava u zonama luskuza, tako da smo u ovim uslovima nekada ograničeni sa tuširanjem, prostorom za život i sličnim stvarima.

Cilj ove kompanije bio je da putovanje kamperom učini što udobnijim i lukusnijim, pa je tako kreirano vozilo sa cenom od 1.7 miliona dolara koje će sa lakoćom zameniti najluksuznije hotelske sobe na svetu.

Ovo vrhunsko vozilo za putovanja dugačko je 12 metara i teško je 26 tona. Unutrašnjost je bogata i neki bi ovo vozilo mogli nazvati vilom na točkovima.

Luksuzni auto-dom proizvođača Vario Mobil ne samo da unosi dovoljno prostora i udobnosti unutar soba i dnevnog boravka, već i u zadnju garažu koja je dovoljno velika da sa lakoćom smestite vaš superautomobil.

Prostrani dnevni boravak je prvo što se primeti pri ulasku u kamper. Sastoji se od širokog prolaza koji je prostrano podeljen između udobnog dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje.

Spavaća soba je udobna, zapanjujuća i nameštena poput vrhunskog hotelskog apartmana.Nekoliko koraka niz hodnik pronaći ćete raskošno kupatilo. Slično kao i svi drugi delovi RV-a, i kupatilo impresionira svojom veličinom i odiše luksuzom i vrhunskim dizajnom.

U svakom pogledu, ovaj kamper je nešto što predstavlja sinonim luksuza i hedonizma i sigurni smo da će zadovoljiti sve ljubitelje kampovanja koji vole da putuju sa stilom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group