Luksuzna jahta nestala u sredozemnom moru

Tokom serije nesrećnih događaja, luksuzna superjahta je nestala u moru, nakon što je skliznula sa teretnjaka i nestala u plavetnilu vode…

My Song, četrdeset metara dugačka jahta, koja je u vlasništvu naslednika modne imperije Pijera Lugoa iz brenda Loro Piana, prelazila je poslednju etapu svog puta prema vlasniku od španskog grada Majorke do Đenove u Italiji, pre ovog užasnog incidenta.

Prema podacima, superjahta je prešla preko Atlantskog okeana, krenuvši na putovanje sa Kariba. Jedna njena slika se kasnije pojavila u medijima, ali na njoj vidimo jahtu koja je do pola potonula.

Pored toga, superjahta je dobitnik brojnih nagrada, uključujući Best Yacht na World Superyacht Awards, dok je takođe postavila i brzinski rekord tokom prošlogodišnje RORC Transatlantic trke.

Vlasnik Loro Piana brenda, koji je naslednik istoimene modne imperije, rekao je da je njegova jahta vredna 34 miliona evra.

Još uvek nismo sigurni šta će biti epilog ovog nemilog događaja.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group