Luis Hamilton u karantinu zbog korone

F1 šampion otkrio je da je u kućnoj izolaciji...

Vozač Mercedesa pre 2 nedelje bio je na jednom dešavanju u Londonu, nakon čega je otkriveno da su na istom dešavanju bile dve osobe koje su pozitivno testirane na korona virus. Zbog toga je odlučeno da Hamilton bude u kućnoj izlaciji, jer se još uvek ne zna da li on ima virus ili ne.

"Samo da vas obavestim da sam dobro. Bio sam na događaju na kojem su prisustvovale dve osobe koje su kasnije bile pozitivne na korona virus. Nemam nikakvih simptoma, a prošlo je 17 dana otkada sam bio u kontaktu sa zaraženim osobama, tako da sada još uvek čekamo da vidimo šta će biti. Nisam se testirao jer je broj testova ograničen, pa mi doktori savetuju da to ne radim, kada već nemam nikakve simptome, jer su testovi drugim ljidma mnogo potrebniji", rekao je Hamilton i zahvalio se fanovima što su uz njega i što ga bodre.

On je takođe poručio da svi pokušaju što više vremena da provode u domovima i da poštuju odluke država koje zabranjuju izlazak. Takođe je rekao da po primećivanju najmanjih simptoma zovete hitnu službu, kako bi se utvrdilo da li bolujete od korona virusa, jer je to jedini način da se ovaj virus zaustavi.

Foto: Planet F1

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group