Ludak na obilaznici bacio metalnu cev na automobil u pokretu

U potpuno neverovatnom incidentu koji se dogodio u SAD, jedan čovek stajao je pokraj puta i bacio metalnu cev na vozilo u pokretu...

Video snimljen kamerom sa kontrolne table startuje sasvim normalno, sa vozačem koji normalno upravljla svojim modelom desnom trakom obilaznice. Kako se automobil približavao, čovek može biti viđen kako baca veliku metalnu cev na automobil, probijajući vetrobransko staklo. Nakon toga, delom snimka nastalim kamerom sa zadnje strane, možemo videti ovog ludaka kako beži sa puta.

Za razliku od sličnih incidenata koji su se dešavali, kada ljudi bacaju predmete na vozila koja prolaze, nadajući se da će pogoditi neko, ovaj muškarac je stajao na strani puta, što znači da je zapravo ciljao sa cevkom ka ovom posebnom automobilu.

Sudeći prema originalnom Reddit postu, majka i sestra vlasnika ovog automobila sedele su na prednjim sedištima i na svu sreću šipka je ušla sa strane kroz šoferšajbnu ne udarivši vozača i suvozača. Umesto toga, deluje kao da je ova metalna cev završila između prednjih sedišta, zaustavljajući se udarcem u zadnje, sa veoma velikom snagom kako bi ih oštetila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group