Linkin Park za bolji zvuk električnih AMG modela

Više slika

Više slika

Mercedes - AMG zaključio je saradnju sa poznatim bendom Linkin Park, zajedno sa ostalim ekspertima u različitim poljima, kako bi osigurali da njihove nove linije električnih modela poseduju savršeno ubrzanje, izgledaju dobro, ali i zvuče podjednako savršeno, takođe...

Za sada nije poznato na koji način američki rok sastav može pomoći Mercedes flotama baziranim na diviziji performansi, ali ukoliko je verovati izjavi direktora brenda AMG, Tobijasa Moersa, koji je nedavno govorio na ovu temu sa novinarima, nemačka kompanija je započela razgovore sa ovim momcima oko njihove reinterpretacije zvuka električnih motora.

"Da li znate za Linkin Park? Ja sam nedavno uspostavio kontakt sa njima i nastavljamo našu duogodišnju saradnju sa njima", rekao je Moers. "Započeli smo pre nekoliko godina i uspostavili tim koji se bavi veštačkim zvucima, sarađivali sa specijalistima u polju gejminga, filmskim umetnicima i muzičarima koji se bave stvaranjem muzike za film. Mi prodajemo emociju, a zvuk je njen krucijalni deo, tako da mi radimo na stvaranju motornih nota, jer jednostavno moramo", dodao je direktor kompanije Mercedes.

Project One hiperautomobil koristi tehnologiju iz Formula 1 takmičenja koja stvara pravac svim električnim Mercedes AMG modelima budućnosti. Ovaj automobil poseduje V6 turbo motor zapremine 1,6 litara i četiri električna agregata dobar za ukupno hiljadu konja. Prva jedinica egzotičnog nemačkog elektrifikovanog modela stiže 2019. godine, a njegova proizvodnja je ograničena na svega 275 primeraka, od kojih je svaki kupljen unapred.

Pored ovog hiperautomobila, Mercedes-AMG je takođe pripremio elektrifikovanu verziju najnovije generacije CLS modela. Ova linija biće nazvana AMG 53 i smeštena je između opsega 46 i 63, a prema navodima koristiće trolitarski inlajn šestocilindraš iz serije 43 zajedno sa električnim motorom radi maksimalnih kombinovanih 429 ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group