LEGO Technic predstavlja repliku slavnog sportskog modela

Više slika

Više slika

LEGO Technic odeljenje nije stranac kada govorimo o auto-moto industriji, predstavljajući prethodno svoja izdanja Lamborghini Sian FKP 37, pa čak i Toyota GR Supra modela u punoj veličini i u voznom stanju...

Međutim sada prelazi na trkačke staze sa svojom poslednjom ponudom koja dolazi u vidu neverovatnog Ford Mustang Shelby GT500 automobila. Baš kao i bravi automobil, ova LEGO Technic varijanta dolazi u svetlozelenoj boji sa duplom belom trkačkom štraftom i izvanrednim prikazom uglavnom kockaste estetike maslkar automobila.

LEGOmobil sastavljen je iz 544 komada, uključujući i dva motora za povlačenje koji ga mogu lansirati baš kao sa starta na trkama ubrzanja, dok model takođe može biti samo istaknut i predstavljen na jednom mestu, radije nego da se sa njim igrate, ukoliko je to ono što želite, za šta je zadužen zadnji poklopac koji održava model stabilnim u statičnim uslovima.

Pored toga, automobil je kompatibilan sa LEGO Technic AR aplikacijom, koja kupcima omogućuje da testiraju svoje modele na virtuelnim trkačkim stazama. Dizajniran da bude sklopljen za svakoga od devet do devedeset i devet godina, LEGO Technic Ford Mustang Shelby GT500 automobil košta oko 61 dolar i moguće ga je poručiti putem zvaničnog sajta danske kompanije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group