Lancia Na Belgrade Fashion Week-u

U korak sa modom i vremenom, na samom vrhu, nakon istorije duže od 100 godina, misija brenda Lancia je ovekovečena savršenim balansom tradicije i inovacije...

Lancia sa sobom nosi nepogrešivi stil kojim se ne razmeće ali veoma jasno akcentuje svoj temperament. Automobil ima izraz izrazito jaku osobenu crtu na kojoj drugi mogu samo da joj zavide. Sam brend je uspešna kombinacija udobnosti i prefinjenosti koja će odgovarati svakom kupcu.

Ovog proleća, 4. aprila 2013., Lancia izlazi pravo na modnu pistu u kreativnom timu s modnom dizajnerkom Biljanom Tipsarević koja svojom najnovijom kolekcijom nazvanom „Countess“ premijerno predstavlja  ženu od stila koja je spremna da stane na crtu zajedno s brendom Lancia.

Kolekcija je namenjena ženi koja ide u korak s modom i vremenom i koja veoma vešto balansira svoju blagu ženstvenost i jak temperament. Akcenat je na njenom odvažnom i otmenom stilu koji veoma uspešno deli s linijom brenda Lancia.

K.Č.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group