Lamborghini Sian kao ultimativna dečija igračka isklesana od drveta

Detalji i pažnja posvećena ovom dečijem Lamborghini Sian modelu tokom izrade potpuno su zadivljujći, a kako bismo zaista umeli da cenimo zanatsku notu ove igračke, ND-Woodworking Art youtube kanal pripremio je brojne snimke ovog predivnog dela...

Sa druge strane, ovo nije prvo predstavljanje dečijeg autombila kreiranog od drveta na ovom kanalu. Njegovi tvorci su takođe kreirali i slične modele Bugatti Chiron i BMW 328 Hommage automobila, ali kada ih uporedimo sa prvom hibridnom varijantom superautomobila legendarnog italijanskog brenda, jasno je da ona još više pogoduje ovakvom tretmanu. Kao prvi hibrid kompanije Lamborghini, ovaj model poseduje pakovanje litijum-jonskih baterija i superkondenzatore koji predstavljaju idealnu tematiku ove električne igračke.

Gotovo celokupan atuomobil, sem pokretačkog sklopa, kreiran je od drveta, tako da deluje kao karting varijanta sa malim električnim motorom. Ovaj dečiji model takođe poseduje i disk kočnice koje deluju kao da su preuzete sa točkova bicikle, dok točkovi poseduju prave male gume. Iako su kočnice iza njih potpuno funkcionalne, njihov detalj na ovoj kreaciji predstavlja simulirane gravure kočionih diskova koje je stolar vešto isklesao kako bi mirno stajale u šupljem točku, iza rukom kreiranih felni.

Tokom stvaranja ovog malog umetničkog dela, majstori su morali da izrezbare i prepoznatljive elemente svetlosne signalizacije Sian modela, ispraćenim unutrašnjim LED komponentama u deminutivu. Radovi na strujnim instalacijama i realistični prikaz svih komponenti koje svetle na ovom modelu ne završavaju se ovde, jer se vrata ovog malog drvenog modela otvaraju i zatvaraju automatski. Na kraju, automobil možda nije dovoljno brz kako bi zabrinu prvi zvanični ulično legalni dečiji model na svetu, YSA-021 Super Sport XXL, on svakako podržava punu kilažu odraslog stolara koji ga je kreirao što samo znači da roditelji srećne dece kojoj ovo može postati igračka takođe mogu sesti i provozati se sa svojim mališanima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group