Lamborghini povlači Aventador 2020 model sa tržišta

Nakon što je utvrđeno da neki modeli imaju problem sa zatvaranjem vrata, Lamborghnii je odlučio da povuče veliki broj vozila...

Aventador modeli koji su napravljeni u periodu od 3. decembra 2019. do 22. januara 2020. godine, potpuno su povučeni sa tržišta, jer je utvrđeno da ovi modeli imaju problem sa vratima i da putnici ostaju zarobljeni u ovim automobilima.

Ovo može biti prilično opasno, pa je Lamborghini odlučio da ih vrati nazad u fabriku i da ispravi greške koje su najverovatnije napravljene zbog serijski loše proizvedenih šarki koje se ugrađuju u vrata.

Komanija Lamborghini izvinila se vlasnicima novih automobila, ali je objasnila da se ovo mora uraditi zbog njhove bezbednosti i da će se Lamborghini odužiti i zahvalila se na njihovom razumevanju. Jedini problem je taj što vlasnici Aventadora 2020, ne znaju koliko će morati da čekaju na svoja vozila, jer je korona virus potpuno stopirao automobilsku industriju.

Foto:https://www.businessinsider.com/

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group