Lamborghini od 500.000$ slupan odmah nakon kupovine

Više slika

Više slika

Skupoceni i retki Lamborghini Diablo slupan je nakon što ga je tajanstveni kupac kupio na aukciji...

Ovaj automobil važi za jedan od najređih i najtraženijih retro modela ove kompanije i na aukciji u Sidneju, tajanstveni muškaraca ponudio je pola miliona dolara i kupio crvenog starkelju kako bi njime popunio svoju auto kolekciju.

Međutim,vožnja ovog autombila bila je vrlo kratka, jer je njegov novi vlasnik uspeo da posle nekoliko kilometara izgubi kontrolu i sleti u jarak, gde je potpuno oštetio svoje skupoceno vozilo. Motor koji se nalazi u ovom automobilu je 5.7 litarski V12 agregat koji proizvodi skoro 500 konjskih snaga. Vozač koji je vozio auto nije imao mnogo iskustva, pa nije mogao da iskontroliše ovaj moćni autol i zbog toga je završio van puta. To su potvrdili i policajci koji su izvršili uviđaj.

Za sada se ne zna koliko će koštati šteta ovog autombila, ali sigurni smo da popravka neće biti mala i da će dodatno udariti po džepu bogataša koji je kupio ovaj Diablo model.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group