Lamborghini oborio rekord !!!

Poznati proizvođač luksuznih vozila je u septembru prodao 738 automobila...

Ko kaže da korona virus loše utiče na biznis? Iako se ogroman broj kompanija žali na lošu godinu i manje prodaje, u Lamborghiniju je situacija drugačija.

Lamborghini je objavio da je imao najbolji septembar ikada u pogledu komercijalnih rezultata isporučivši 738 jedinica svojim kupcima u poslednjih mesec dana. To je fenomenalno postignuće s obzirom na probleme sa kojima se etažni italijanski brend i automobilska industrija suočavaju tokom poslednjih nekoliko meseci.

Italija je bila jedna od prvih zemalja nakon Kine koja se suočila sa gnevom pandemije Covid-19 i Lamborghini je, kao i mnoge druge italijanske kompanije, morao privremeno da zaustavi proizvodnju. Da stvari budu još gore, svet je zaronio u duboku ekonomsku krizu, a automobilska industrija bila je jedna od najteže pogođenih. Međutim, Lamborghini je izuzetno dobro preživeo ovu „oluju“.

„Naš tim je prevladao trenutak značajne nesigurnosti velikom fleksibilnošću, predviđanjem i spremnošću da reaguje“, rekao je Stefano Domenikali, predsednik i izvršni direktor kompanije Automobili Lamborghini. „Eksperimentisali smo sa novim načinima povezivanja sa kupcima i entuzijastima, nastavljajući svoju težnju ka postizanju novih ciljeva neprestanim pogledom u budućnost, a to je postala prepoznatljiva karakteristika Lamborghinija.“, dodao je on.

Lamborghini je nedavno objavio da je izgradio 10.000-ti Urus, što je zapanjujuće s obzirom na činjenicu da je SUV visokih performansi debitovao u decembru 2017.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group