Kupite McLaren 12C za 45.000 dolara

Više slika

Više slika

Dakle, sada možete kupiti sebi McLarena 12C po toj ceni i možete čak odabrati boju i stil šasije…

Ali, naravno, postoji jedna kvaka. Na nekim mestima se prodaju jako čudne stvari, a najčudnija za ovu nedelju koju smo videli na internet je McLaren 12C koji se prodaje preko francuskog dilera Ferrari automobila, Šarla Pozija Levaljoe. Naravno, nije zabranjeno da prodajna mesta određenog brenda imaju i druge modele u ponudi, to čak i nije ništa novo. Ali, kada naiđete na McLaren za 45.000 dolara u Ferrari prodajnom prostoru, svesni ste sigurno da postoji nešto što nam nije rečeno. Ne postoji teoretska šansa da je on tako jeftin, zar ne?

Ako vam vaša čula govore da budete pažljivi, to je sve sa dobrim razlogom. Jednostavno je nemoguće kupiti McLaren realne veličine za tu količinu novca. Pa dobro, bar ne ceo McLaren. Kako je ovaj diler došao do McLarren šasije je misterija, ali znamo da smo je ranije viđali u prodavnicama u Londonu i Južnoj Africi. U pitanju je presek šasije koji nam predstavlja tehnologiju i unutrašnjost McLaren automobila, koja je nastala 2011.godine, kada su oni bili relativno novi na tržištu. Šasija po svemu sudeći putuje od dilera do dilera, kao deo marketinške kampanje za model 12C. Da li vredi 45.000 dolara? Samo se zapitajte šta biste mogli da uradite sa njom.

Ako uzmemo u obzir da ona sadrži točkove, kočnice, suspenziju i motor, kao i činjenicu da je napravljena od Monocel ugljeničnih vlakana, verujemo da je vredna cene koja se za nju traži. Ukoliko njen kupac bude neko ko može kreirati sjajno telo i enterijer modela, lako možemo dobiti novitet u svetu superautomobila.

Ova platforma je već viđena u McLaren 675 LT, pa se ova šasija može kupiti za rezervne delove, ako ništa drugo. Bila bi idealna za one koji McLaren voze na trkama. Ono što bismo jako voleli da vidimo je transplantacija 3.8 litarskog twin turbo V8 motora sa 600 konjskih snaga, u nešto sasvim neočekivano, poput Mazde Miate ili starog Jaguara.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group