Kristijano Ronaldo testira svoju mašinu


Ako uzmemo u obzir da fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo zarađuje preko 30 miliona dolara godišnje, uopšte ne čudi što portugalski igrač poseduje više nego impresivnu kolekciju automobila.

Zapravo, njegova garaža uključuje dosta superautomobila među kojima se nalaze i Lamborghini Aventador, Ferrari LaFerrari, kao i ikonični Bugatti Veyron. Upravo zbog poslednjeg, kompanija Bugati je odlučila da uposli poznatog fudbalera u svojoj poslednjoj kampanji na socijalnim medijima kako bi zajedno promovisali novi Chiron.

Na fotografiji koja je postavljena od strane kompanije, ali i Kristijana Ronalda, sportista može biti viđen kako u svojoj garaži stoji ispred zadivljujućeg srebrnog Chiron modela. Nekoliko sati kasnije klip je postavljen onlajn i na njemu je moguće videti Ronalda kako vozi Chiron model na Ehra-Lessien test stazi, pružajući automobilu poslednjih test pre nego što ga udomi na svom posedu.

 

A post shared by Bugatti Official (@bugatti) onFeb 23, 2017 at 11:24am PST

 N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group