Kriminalac tuži britansku policiju zbog uništavanja Ferrari 458 modela

Osuđivani prestupnik iz Velike Britanije pokrenuo je sudski postupak protiv lokalnih policijskih snaga zbog uništavanja njegovog Ferrari 458 Spider modela...

Nedugo pre ovih nemilih scena, tridesetpetogodišnji Zahih Kan pobegao je za Dubai nakon što je osuđen za nezakonito udruživanje radi izvršavanja prevare, ometanje izvršenja pravde i posedovanje nezakonito stečenog imetka, ostvarenog putem malverzacija sa automobilskim tablicama. Ovog čoveka čeka deset godina britanskog zatvora, ali umesto robije, on trenutno uživa punim plućima u raskošnom životu prestonice Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U potpunom preokretu događaja, Kant trenutno tuži policiju Vest Midlandsa zbog uništavanja njegovog superautomobila. Sudeći prema lokalnim medijima, Kan je prvi put postao zvezda kada je neovlašćeno parkirao svoj italijanski model ispred Birmingemskog kraljevskog suda 2017. godine. Kako se ispostavilo, ovo je bio veoma glup potez jer su lokalne vlasti ubrzo zaplenile njegov automobil. Policija je odlučila da ne postoji validna dozvola B kategorije za ovaj Ferrari 458 Spider, što je dalje vodilo ka njegovom uništavanju.

Razgovarajući sa novinarima, Kan je rekao: “Zvanično sam pokrenuo procez protiv policije Vest Midlanda zbog njihovog neovlašćenog uništavanja mog Ferrari 458 spider automobila vrednog 200.000.”

Portparol Policije Vest Midlandsa komentarisao je slučaj i potvrdio da je Zahid Kan već uputio protestno pismo direktno snagama reda i ono je bilo odbijeno. Međutim, sada je u policijsku stanicu stiglo obaveštenje da je ovaj čovek pokrenuo sudski postupak prtiv njih, na koji će čelnici ovog okruga zvanično odgovoriti u sudnici tokom postupka.

Policija u Velikoj Britaniji tvrdi da zna gde se Kan nalazi u Dubaiju i da će se ovaj čovek gotovo sigurno susresti sa esktradicijom, kako bi se ova višegodišnja saga konačno završila.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group