Krenuo u rušilačku misiju vojnim kamionom nakon što ga je žena iznervirala

Jedan čovek uhapšen je u Somersetu nakon što je vojnim kamionom razbio policijsku blokadu...

Ukupno devet vozila stradalo je zbog divljanja ovog muškarca tokom dvadesetpetominutne policijske potere, ali na svu sreću, niko tokom čitavog incidenta nije povređen. Sudeći prema Bristol Post publikaciji, optuženi Džof Maršal, star četrdeset i jednu godinu, pojavio se pred sudom nedugo nakon hapšenja i izjasnio se krivim po četrnaest različitih tačaka optužnice.

Sudiji je iznešeno da je čitava epizoda pokrenuta nakon svađe između Maršala i njegove žene, tokom koje je ovaj čovek slomio telefon svoje partnerke i bacio ga u reku zbog čega je ona otišla u njihov dom i odmah pozvala policiju.

Kada je policija stigla, ona je pronašla Maršala za volanom vojnog kamiona, koji je indentifikovan kao Reo M35 šestotočkaš težak 2,5 tona iz 1958. godine, sa pogonom na svim točkovima. M35 je originalno dizajniran za američku vojsku pedesetih godina prošlog veka, ali je na kraju završio u službama brojnih oružanih snaga širom sveta.

Policajci su naveli kako su pokušali da urazume Maršala pre nego što je on krenuo sa svog imanja u mahnitu vožnju. Odatle sve je išlo nizbrdo, sa policijskim organima koji su odlučili da formiraju blokadu, koja je, kao što snimak potvrđuje, bila sastavljena od dva Peugeot 308 karavana i Ford Ranger pikap modela.

Jedan snimak koji je uhvatio deo čitavog rasula koje je nastalo, predstavlja nam moćni M35 model kako se probija kroz Ford Ranger sa lakoćom pre nego što zakucava policijske 308 automobile. Kamion je zatim nastavio dalje i zakucao se u zadnji deo Range Rover modela, usput pokupivši i jednu banderu. Lokalni mediji prenose da je Maršal takođe izazvao i značajunu strukturnu štetu na imanju svoje partnerke, pre nego što je krenuo da se kotrlja niz ulicu.

Ukupna šteta u njegovom piru procenjena je na oko 93.000 evra, sa tri policijska automobila koja su u potpunosti uništena i uključenom štetom na Range Rover modelu koji možemo videti na snimku, dok su VW Golf, Ford Focus, Suzuki i Seat modeli usput takođe platili cenu. Maršal je takođe priznao da je uništio banderu, put, iPhone i opasno vozio ugrožavajući pešake i druge učesnike u saobraćaju.

Potera za Maršalom nastavila se do jednog mosta smeštenog iznad užurbanog autoputa, pre nego što što je završio tako što je kamion naišao na ivičnjak i završio prevrnut na zaštitnoj ogradi. Kako mediji navode ovaj autoput je bio zatvoren u oba pravca brzom reakcijom vozača šlepera, koji su svoje teretnjake ostavili parkirane ispod. Od ovog momenta policija je uspela da nagovori Maršala da se preda, ali on to nije učinio sve dok se na licu mesta nisu pojavili njeni naoružani pripadnici i policijski helikopter.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group