Kreirao specijalnu postapokaliptičnu mašinu kojoj je mesto u filmovima

Verovali ili ne ovo suludo vozilo nije konstruisano ispočetka za neki holivudski blokbaster kao što je Betmen i zapravo je svoj život startovalo kao Chevrolet Silverado 3500 Durmax jedinica iz 2007. godine...

Ova mašina trenutno se nalazi na prodaji putem eBay platforme, sa prodavcem koji otkriva da su kabina i prtljažni prostor pikapa potpuno uklonjeni i da je konstruisan čelični ram upotrebom snažnih čeličnih cevi. Prodavac je zatim ručno isekao i oblikovao sve panele karoserije od čeličnih oplata i zatim se dobro pomučio kako bi ugradio ručno oblikovane prozore otporne na lomljenje.

Nema nikakve sumnje da je veliko umeće bilo potrebno za kreiranje ovih specijalnih panela za karoseriju, koji su vlasniku ovog vozila oduzeli stotine radnih sati, a sudeći prema ovim fotografijama, deluje da je po tom pitanju odradio izvanredan posao. Dizajn i oblik vrata posebno su kompleksni, dok farovi sa Chevrolet Camaro modela i štopaljke inspirisane Lamborghini modelima takođe privlače pažnju, sa mat finišima u sivoj boji uglja koji doprinose futurističkom dizajnu.

Vozilo, koje njegov prodavac zove Razorbak, postavljeno je na masivne dvadesetjednoinčne točkove umotane u Michelin XZL pneumatike. Razorback je poseduje i šestoklipne Brembo kočnice sa Porsche Cayenne GTS modela i četvoro vrata galebova krila.

Enterijer ovog vozila takođe je pretrpeo značajne promene, tako da je sada pozadi moguće videti klupu za tri osobe, sa dve sportske kadice napred, ali one između sebe imaju još jedno sedište koje se duplira kao konzola. Prodavac tvrdi da je enterijer obogaćen goveđom kožom završne obrade punog zrna, perforiranom antilop kožom i ugljeničnim vlaknima na svim površinama koje se mnogo troše.

Za napajanje ove zveri zadužen je 6,6 litara veliki Duramax LBZ agregat iz 2007. godine, koji poseduje specijalno izlivenu izduvnu glavu, veće izduvne grane, specijalne usisnike hladnog vazduha i dolazi u pratnji Allison 1000 šestostepenog menjača.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group