Kompilacija najglupljih poteza sa Nirnburgringa

Nakon što prosečan čovek stigne na Nirnburgring, jedno od veoma malo mesta na svetu gde može sa normalnim automobilom iskusiti sve što moderni inžinjering omogućuje, veoma lako može zaboraviti da je bezbedna vožnja i dalje prioritet...

Kompilacija opasnih, agresivnih i u svakom slučaju nebezbednih vožnji na slavnoj nemačkoj stazi, predstavlja veoma informativan materijal, posebno što u nadmetanjima na zelenom paklu možemo videti modele različitih potencijala, po pitanju performansi, ispraćenih drugačijim nivoima iskustava vozača koji dele isti deo uskog asfalta, dodatno nam potvrđujući da bezbednost tokom vožnje može biti još veći prioritet na trkačkim stazama.

Video se uglavnom fokusira na vozače koji su zbog nestrpljivosti poterali svoje automobile do samih granica kako bi pretekli sporije takmičare od sebe. Šokantan broj vozača koji pokušava da pretekne nekoga često završi van staze, u prašini i zaštinim bankinama, ali možemo videti i pojedine spore vozače koji na bezobrazan način pokušavaju da blokiraju brže automobile od sebe i ne dozvole im prolaz dovodeći ih u podjednaku opasnost.

Tu je i nekoliko kadrova koji ističu sve opasnosti koje vrebaju kada se na stazi pomešaju motocikli i automobili, a upravo oni nam otkrivaju kako vozači često i nisu svesni činjenice da motociklisti ponekada ne mogu videti ono što se nalazi pored njih u krivinama, dok je kao dokaz svemu prethodno navedenom, u jednom delu snimka moguće videti kako motociklista naleće na drugo vozilo koje je pokušalo da ga pretekne sa spoljne strane.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group