Koliko je opasno kada se automobil prevrne sa dizalice


Za pravilno treniranog mehaničara, postavljanje automobila na hidrauličnu dizalicu predstavlja jedan od najlakših zadataka...

Na nesreću, deluje da mehaničari koji rade u ovoj radionici sa snimka ispod zaboravljaju neke od svojih osnovnih rutina. Klip postavljen na YouTube kanalu prikazuje svetlo žuti Honda S2000 model, teško oštećen nakon pada sa dizalice, dok tuga kao reč ne opisuje celokupan događaj na pravi način.

Iako ne postoji deo u kome Honda pada sa dizalice, čovek koji je postavio snimak tvrdi da je tek kupio japanski sportski automobil pre nekoliko meseci i da je stigao u radionicu kako bi mu postavio novo kvačilo. Umesto da pronađe potpuno sređenu i popravljenu sportsku mašinu kada se vratio, vlasnik je video svog ljubimca oborenog na bok sa velikim oštećenjima karoserije.

Za sada ostaje nejasno kako je automobil uspeo da sklizne sa dizalice, ali je gospodin na snimku potvrdio kako jedan od zaposlenih inicijalno tvrdi kako je ona pokvarena, nedugo zatim promenivši pruču i zaključivši da je Honda ipak skliznula sa dizalice. Poslednje deluje daleko istinitije, dok prva tvrdnja dolazi kao još jedan pokušaj prikrivanja lične greške.

Šta god da je prouzrokovalo da Honda padne sa visine, očigledno će doneti puno posla i popravki. Pad je prouzrokovao ekstenzivna oštećenja mekog krova kabrioleta, duple izduvne grane potpuno su smrvljene, zadnji branik teško je oštećen, navodeći na zaključak da je automobil prvo skliznuo zadnjim delom, nakon čega se prevrnuo na bok, kada su stradali šoferšajbna, hauba, prednje i zadnje krilo i ulubljena vrata. Tečnost može biti viđena kako curi ispod haube, takođe.

Vlasnik tvrdi da je njegov sportak potpuno uništen, ali je teško zaključiti da li je to istina ili ne. Bilo kako bilo, deluje da će ova mehaničarska radnja uskoro dobiti nekoliko pravnih i osiguravajućih računa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group