Koji su najkradeniji automobili prošle godine

Više slika

Više slika

Dodge modeli performansi predstavljaju vrhunac autoindustrije u svakom smislu te reči...

Jedno policijsko odeljenje nedavno je objavilo podatak vezan za više od 1.000 ukradenih Charger automobila i istraga koje su tim povodom otvorene u Severoistočnom Mičigenu, samo tokom prošle godine. Pored toga, dva Dodge Charger Scat Pack modela ukradena su iz ovlašćenih predstavništva tokom drugog februara.

Cifre koje prelaze hiljadu ukradenih automobila potpuno su nam nepojmljive, ali su one potvrđene direktno lokalnim medijima iz policijske stanice Saline. Dodatno, nedavno je javnost dobila interne memorandume Državne policijske uprave u Mičigenu, u kojima se naglašava da su krađe Dodge Durango i Grand Cherokee modela porasle, takođe.

Interni podaci pisani su od strane policije koja nastoji da upozori ostala odeljenja o sve većem porastu teških krađa motornih vozila specijalno vezanih za ove određene modele, koji su nestali u velikim američkim državama kao što su Ohajo, Kentaki, Džordžija, Ilinois i Njujork.

Prema navodima Highway Loss Data Institute ustanove, Charger i Challenger Hellcat predstavljali su najkradenije automobile između 2016. i 2018. godine, dok je ovaj institut dalje naveo da su krađe vozila iz ovih linija pet puta frekventnije od ukupnog nacionalnog proseka.

Doduše, navodi samo potvrđuju da su krađe modela sa sistemima ulaza bez brave daleko učestalije u poslednje vreme, toliko da su različite potrošačke grupacije tokom prethodne dve godine donele podatke da je za krađu ovakvih automobila potrebno svega nekoliko sekundi i nešto jeftine elektronike.

Da li Dodge Challenger i Charger predstavljaju linije koje su lopovima izrazito zanimljive zbog svoje brutalne snage, popularnosti i izgleda, ili zbog toga što jednostavno mogu sa lakoćom da ih pokrenu i otuđe od njihovih vlasnika za sada ostaje nejasno.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group