Koji brisači su najbolji?

Da li se i vama dešavalo da potpuno novi brisači ne rade posao kako treba?

Brisači su neophodan deo na svakom automobilu, jer omogućavaju vidljivost kada pada kiša. Bez njih, preglednost i vidljivost bili bi nemogući, naročito kada su jaki i snažni kišni uslovi.

Na tržištu postoji ogroman broj različitih marki brisača,a svi se pitaju koji brisači su najbolji i koje brisače trebamo kupovati.

Naš odgovor su SILIKONSKI brisači.

Silikonski brisači su dosta kvalitetniji, izdržljiviji i generalno dugotrajniji od običnih gumenih. Da jesu skuplji i teže se nalaze, ali baš iz tog razloga jer prodavnicma ne odgovara da ih prodaju, jer dugo traju.Silikonski brisači se teže cepaju, dosta su otporniji na UV zračenje i generalno ćete moći da ih koristite i do 5 puta duže od običnih gumenih brisača, pa vam zato savetujemo da uvek birate silikonske varijante, jer ćete sigurno primetiti razliku.

Još jedan trik kod ovih brisača jeste da kada pirmetite da slabije brišu, ne treba da ih menjate, već ih samo okrenite i imaćete savršeno brisanje još jedan dug vremenski period.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group