Koja je verovatnoća !!!

Žuti Lamborghini udario u žuti Lamborghini...

Sudari luksuznih automobila su česti i svaki dan slušamo o incidentima u kojima su uništena vozila od nekoliko stotina hiljada dolara, pa čak i od nekoliko miliona. Međutim, ovaj slučaj, je verovatno jedini zabeleženi ikada, jer su dva potpuno identična Lamborghini Aventadora učestvovala u sudaru.

Ovaj sudar desio se u Singapuru, kada je jedan Lambo zakočio i stao na raskrcnici, dok se drugi zakucao u njega odpozadi. Ne zna se ko su vozači ovih vozila, ali se pretpostavlja da su prijatelji, jer su ova vozila bila potpuno identična. Dakle boja je bila ista kao i karoserijski dodaci i unapređenja, što znači da su oni verovatno u isto vreme kupili iste automobile.

Sudar je bio prilično jak, pa je šteta na oba automobila veća. Automobili nisu totalno uništeni i niko nije povređen, ali na prvom Lamborghiniju zadnji kraj je dosta oštećen, dok je na drugom priča obrnuta.

Procenjuje se da je ukupna šteta oba autombila oko 150.000 dolara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group