Klasični Corvette model kakav do sada niste videli

Prestige Imports kompanija poznata je kao najveći Lamborghini zastupnik u Severnoj Americi, ali kako se ispostavilo, prodavac u Majamiju ima mnoštvo zanimljivih modela koji nisu delo Lamborghini brenda u svom inventaru. Ovaj Chevrolet Corvette iz 1964. je jedan od njih.

Predstavništvo kompanije je dalo ograničene detalje o ovom Corvette modelu, ali je očigledno da je prethodni vlasnik automobila želeo da napravi „Vette“ koji nije ličio na bilo koji drugi. Oni su upravo to i uradili, a jedinstveni izgled automobila se ogleda u njegovoj traženoj ceni od 399.950 dolara.

Jedinstvena karoserija automobila odmah se ističe - po svemu sudeći, model nije samo dobio novi bodykit, već je svaka spoljašnja ploča sasim nova. Promene počinju na prednjem kraju sa jedinstvenim branikom, maskom u skladu sa bojama i potpunim nedostatkom farova. Proizvođač ovog modela ga je takođe opremio jedinstvenom haubom.

Pored toga, automobil je dobio set hromiranih točkova i sportskih auspuha sa bočnim izlazom. Čini se da su vetrobransko staklo i linija krova takođe modifikovani, dok su lukovi zadnjih točkova mnogo širi od normalnog Corvette modela. Eksterijerne promene kompletirao je zadnji deo po meri sa oblikovanim branikom, poklopcem na palubi i četiri mala zadnja svetla ovalnog oblika. Narandžasta boja sa plamenom preko haube upotpunjuje izgled.

Pogled u unutrašnjost kabine pokazuje da je i ona remontovana. Koža tamne boje krasi sedišta, dok su kontrolna tabla i paneli vrata ofarbani u narandžasto, a tu je i novi trokraki volan.

Konačno, ova Corvette je opremljena novim 5,7-litarskim LS6 V8 motorom, iako ocene konjskih snaga i obrtnog momenta nisu navedene.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group