Klasični Audi 100 iz 1974. godine u savršenom stanju

Više slika

Više slika

Ukoliko umete da cenite stare nemačke premijum automobile, onda gotovo sigurno možemo privući vašu pažnju ovim Audi 100 modelom koji predstavlja predivan primerak svoje ere...

Ništa manje čudo ne predstavlja ni to što se jedan primerak ove linije pojavio na tržištu polovnjaka, a po svemu sudeći nalazi se u idealnom stanju. Sudeći prema kompaniji Bring a Trailer, automobil je prešao svega 87.856 km, a u njemu se nalazi inlajn četvorocilindrični motor zapremine 1,9 litara, matiran na trostepeni automatski menjač.

Prodavac je ugradio novi alternator i creva za hlađenje, restaurirao hladnjak, dodao sveže ulje i ostale tečnosti, osiguravši da komponente kočionog sistema savršeno funkcionišu. Štaviše, pored radija, automobil je kompletno ostao u fabričkom izdanju, kada se radi o specifikacijama. Enterijer ovog prelepog oldtajmera održavan je potpuno isto kao i eksterijer, a sastoji se od drvenih finiša na kontrolnoj tabli i volanu, zajedno sa vinilnim sedištima.

Za sve koji su previše mladi kako bi se sećali, model 100 je dizajniran kao Audi premijum salon autmobil od  1968. do 1995. godine, kada je nemački proizvođač automobila izabrao da ga zameni linijom A6 kako bi odgovarao novoj strategiji imenovanja vozila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group