Kinez podivljao zbog laptopa i krenuo u ludačku vožnju kroz lobi svojim Audi modelom

Besni gost hotela u Šangaju izgubio je živce jednog jutra i prošao svojim Audi A5 kabrioletom kroz prednja vrata njegovog lobija...

Čitav haos nastao je zbog rasprave oko nestalog laptop računara, dok video koji je podeljen putem Weibo mreže prikazuje incident iz nekoliko uglova i nakon što je automobil prošao kroz ulazna vrata, prošao kroz lobi i zatim ponovo pokušao da izađe istim putem, najverovatnije u pokušaju vozača da pobegne sa lica mesta.

Na kompilaciji snimaka uhvaćenih mobilnim telefonima gostiju hotela moguće je čuti ljude kako viču ’potpuno je poludeo!’, sudeći prema CNA mreži. „Da li imaš predstavu šta si uradio?“, vikala je druga osoba u lobiju, ispraćena glasovima ljudi koji su pitali vozača da li je normalan.

Nakon što se vozač zaustavio na udaljenom delu lobija, pojedini gosti su pokušali da ga izvuku iz njegovog automobila, ali sa zaključanim vratima i spuštenim krovom, oni nisu bili u mogućnosti da izvedu ovaj manevar, nakon kog je besni čovek ubacio svoj model u rikverc i pokušao ponovo da pobegne iz lobija.

Na svu sreću, tokom ovog ludačkog pira niko nije povređen, ali je na snimku moguće videti ljude koji izbegavaju automobil tokom njegove vožnje velikim hotelskim lobijem. Kineska policija tvrdi da je dvadesetosmogodišnji vozač, identifikovan samo kao Čen, zadržan u pritvoru gde će i ostati do kraja istrage.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group