Ken Blok i Audi radiće zajedno na električnoj budućnosti

Audi i Ken Blok ove nedelje predstavili su svoje novo partnerstvo, koje je startovalo vožnjom nekoliko klasičnih automobila, a kasnije će biće fokusirano na električna vozila...

Video koji najavljuje partnerstvo objavljen je pre nekoliko dana i na njemu možemo videti Bloka koji gleda neke od najikoničnijih modela ovog proizvođača. Kako je Audi zvanično izneo, američki vozač je imao priliku da sedne za volan Audi Sport quattro S1, Audi V8 quattro iz DTM šampionata i Audi e-tron Vision Gran Turismo automobila između ostalih, čija će vožnja zvanično biti predstavljena uskoro.

Reli i relikros vozač, poznat po privlačenju pažnje javnosti na Gymkhana projekat, imao je priliku da provoza i vrhunska električna izdanja kompanije Audi takođe.

Nažalost za sada nije poznato šta će tačno proizaći iz partnerstva između Kena Bloka i kompanije Audi, osim ekskluzivnih projekata u polju električne mobilnosti, ali bazirano na onome što je predstvljeno do sada, uskoro možemo očekivati različite snimke visokoperformansnih vožnji.

Blok je prethodno sarađivao sa kompanijom Ford i bio je ključni igrač prilikom kreiranja moćnih modela za njegove Gymkhana snimke. U januaru ove godine, on je objavio da se njegovo partnerstvo sa američkom kompanijom završava nakon jedanaest godina, tako da će mu ova promena i prelazak na električnu mobilnost svakako prijati.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group