Kažnjavani jutjuber nastavlja sa svojim vratolomijama

Jutjuber koji je uništio potpuno novi 2021 Ram 1500 TRX Ignition Edition model i dobio kaznu za uništavanje svog imanja u ruralnom predelu Pensilvanije, vratio se ponovo svojim vratolomijama kupivši potpuno novi TRX i izvevši još nekoliko suludih kaskada sa njim...

Samo nekoliko nedelja ranije, Street Speed 717 preuzeo je ključeve od svog novog Aventador SVJ modela, ultimativne verzije slavnog V12 superautomobila kompanije Lamborghini, a iz nama neverovatnih razloga on je pomislio da njegovo preskakanje moćnim Ram TRX mamutom predstavlja veoma dobru ideju kako bi se došlo do nešto više pregleda.

Kako bi izveo svoju novu kaskadu, jutjuber je parkirao nesrećni Lamborghini između dve skakaonice, odnosno skakaonice i doskočnog dela, kreiranih od zemlje, pripremajući se da doda gas kako bi preleteo sa jedne na drugu stranu. U okviru izbagavanja sletanja na Aventador model, bitno je primetiti koliko je glatko TRX model sleteo zahvaljujći svom vešanju, što je samo dodatno okuražilo ovog mladića, koji je potom još nekoliko puta preskočio svoj superautomobil znajući da je Ram više nego sposoban da izvrši ovaj zadatak.

Početkom prošle godine, jutjuber, čije je pravo ime Majkl Hisong, našao se pod lupom zakona zbog postavljanja snimka na kome ga možemo videti kako preskače preko potoka u crnom TRX modelu. Isti snimak predstavio nam je njegovu vožnju istog modela kroz mali potok, a nakon što je prijavljen od strane jednog očevica, državni organi zaduženi za ribolov i plovidbu otvorili su istragu protiv njega.

Hisong je završio sa optužnicom sastavljenom od osamnaest tačaka, uključujući i remećenje tokova vode i slivova, šest tačaka zagađenja vodenih površina, šest tačaka prljanja vodenih tokova i četiri tačke zloupotrebe imovine i vode u prirodnim staništima. Pored ovoga, on je dobio i kaznu od 53.000 dolara koju je morao da plati.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group