Kanađanin tužio Lamborghini jer mu je auto promenio boju

Lamborghini Huracan obojen tradicionalnom žutom bojom ovog brenda može biti među najpopularnijim, ako pitate njegove fanove…

Ipak, model sa V10 motorom u čisto beloj boji takođe izgleda neverovatno dobro, što je mnogima čak i neočekivano. Ali, priča ne ide baš tako, za Kanađanina Kalogera Karusa, koji je pre dve godine ovaj model kupio svom sinu, za nešto malo više od 275.000 dolara.

Zapravo, on je doživeo apsolutni šok kada je njegov beli 2017 Lamborghini Huracan Spyder počeo da žuti. Kako javlja CTV News, Karuso je podigao drugu hipoteku svog porodičnog doma kako bi kupio egzotični italijanski model, jer je njegov sin “oduvek sanjao da ima takvo luksuzno vozilo”. Umesto toga, oni su dobili pravu noćnu moru.

Kada se požalio na temu promene boje dileru Lamborghini automobila, menadžer salona je rekao da automobil može izgledati malo žućkasto na suncu. Ipak, beli Huracan je nastavio da dobija žutu boju čak i kada je parkiran u zatovrenom prostoru. Prodajni salon je ponudio da ponovo ofarba automobil, što je Karuso odbio, govoreći da će to znatno smanjiti vrednost automobila.

Naravno, Karuso je odlučio da tuži dilera automobila, a taj proces traje već mesecima. I dok je Karuso vratio automobil u predstavništvo u avgustu 2018.godine, on je nastavio da otplaćuje hipoteku, plaća osiguranje i troškove registracije, pa stoga očekuje da od Lamborghini Montreal prodajnog salona dobije nadokandu u visini cene automobila, uz dodatne troškove koje je zbog toga imao, što dolazi na više od 300.000 dolara.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group