Kamiondžija potpuno nesvesno gurao VW Polo autoputem

Brojne zemlje širom sveta suočavaju se sa nedostatkom vozača kamiona, ali bilo kako bilo, nije baš svako sposoban za ovaj posao...

Snimak koji vam danas predstavljamo jasan je dokaz ove tvrdnje i predstavlja nam jednog vozača kamiona koji gura zaglavljeni Volkswagen Polo model niz autoput potpuno nesvestan onoga što se oko njega dešava.

Nevezano sa tim na koji je način automobil završio u nosu traktora, vozač ovog kamiona je prema svemu sudeći potpuno nesvestan i ne vidi čak ni druge vozače koji ga upozoravaju na njegovo okruženje, nastavljajući da gura mali automobil dalje. Iako je moguće da vozač kamiona nije mogao videti zarobljeni Volkswagen mdel, veoma je teško prihvatiti da nije osetio inicijalni udar, otpor drugog vozila, ili ne čuje škripu guma i sviranje drugih vozača, dok gura ovo vozilo putem.

Na svu sreću, porodica koja je vozila ispred kamiona primetila je šta se dešava, počevši da maše kroz prozor i upozorava vozača kamiona na sve moguće načine, kako bi on na kraju stao sa strane puta i uverio se u sve što se dešava.

Snimak se završava nekoliko sekundi kasnije, a osoba koja ga je originalno postavila nije bila u mogućnosti da se zaustavi na užurbanom autoputu kako bi se uverila da li su svi učesnici ovog čudnog događaja dobro i sazna šta se tačno desilo. Sa svim ovim na umu, deluje da je Polo u izvanredno dobrom stanju tokom guranja, tako da se nadamo da je i njegov vozač ostao nepovređen.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group