Kamion sa deset Corvete C8 modela nestao u plamenu

Transportni kamion koji je prevozio potpuno nove C8 Chevrolet Corvettes nestao je u plamenu na jednom parkingu...

Snimci požara prvobitno su podeljeni putem C8 Corvette Owners stranice na Facebooku, dok inspektori i dalje nisu zaključili šta ga je tačno izazvalo, ali je poznato da je šleper planuo ujutru i da je vatra ugašena od strane lokalnih vatrogasnih jedinica u Tenesiju.

U videu koji kruži internetom moguće je videti C8 Corvettes modele pokrivene ceradama u plamenu. Corvette Blogger sajt dodao je da je ovaj kamion prevozio deset C8 Corvettes modela, a sudeći prema izvorima bliskim temi, samo je prvi deo prikolice bio zahvaćen požarom, tako da možda nisu sve jedinice potpuno uništene.

Dva modela postavljena na prednjoj strani prikolice postala su samo bezlična masa otopljenog metala i ostalih materijala, dok su Corvette modeli smešteni na gornjoj platformi iznad njih takođe potpuno uništeni. Ostatci belog i plavog modela jasno mogu biti viđeni, dok je u zvaničnoj izjavi Road & Track, prvi čovek za odnose sa javnošću kompanije Chevrolet potvrdio da je vozač dobro i da niko nije povređen.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group