Kamasutra Fiat 500

Više slika

Više slika

Ovo je pravi ŠVALERSKI automobil...

Od kada je dobio svoj redizajn, moderni Fiat 500 postao je jedan od najpopularnijih gradskih automobila širom sveta, a jasno nam je i zašto. Ovaj automobil je sladak, pruža sjajnu zabavu i vožnja u njemu je kao mačiji kašalj, ali njegova najbolja karakteristika je njegova veličina koja vam omogućava da nađete parking bilo gde i da se provučete kroz gradske gužve.

Zbog toga se čini da Fiat 500 dobija nove verzije i modele na svakih par meseci, pa ga poredimo i sa popularnim mobilnim telefonima koji svake godine dobiju neki novi dodatak ili funkciju.

Ovoga puta Fiat je odlučio da malo „ začini“ stvari, pa je napravio pravo „Švalersko“ vozilo. U pitanju je Kamasutra Fiat 500 koji nas je slatko nasmejao.

On se mnogo ne razlikuje od standardnog modela, osim što ima šare i boju kakvu nigde nećete videti. Njegova karoserija je ukrašena sa motivima i seks pozama iz popularne knjige, pa je zbog toga ovo veoma unikatno i do sada neviđeno vozilo.

Čak je i enterijer promenjen, pa će se vozači iznenaditi kada budu videli menjač u obliku dilda i lubrikante koji stoje u suvozačevoj kaseti.

Nismo sigurni šta je bio cilj i šta je svrha ovog automobila, ali mi mislimo da je sjajna atrakcija i da će dosta ljudi nasmejati kada se Kamasutra Fiat bude provozao po velikim svetskim metropolama.

Pogledajte galeriju.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group