Kako Subaru WRX STI postaje pravi reli automobil

Više slika

Više slika

Pošto se Mitsubishi Lancer Evolution više ne proizvodi, Subaru WRX STI ne mora da se takmiči protiv svog najljućeg rivala u istoriji, što ga je učinilo najbližoj stvari reli automobilu namenjenom ulicama koji industrija poseduje.

Ovaj model poseduje napredni pogon na svim točkovima, opremljen je potentnim četvorocilinričnim motorom, a može da stvara uspeh po zemlji, snegu i kiši. Međutim, ovom modelu najviše nedostaje u sferama stila. Tu na scenu stupa internacionalni tjuning brend Rowen.

Slobodan od bilo kojih industrijskih ograničenja stila koji čine da se izgled automobila svidi kupcima na globalnom nivou, brend Rowen je bio u mogućnosti da se okrene dizajnu svoje veoma upadljive opreme za karoseriju modela WRX STI.

Prednji deo se sastoji od totalno novog branika, modifikovanih maglenki, različite mreže hladnjaka i diagonalnih dnevnih svetala sa pet individualnih LED sijalica. Komplet svetlo zlatnih točkova postavljen je kako bi se istakao reli duh ovog modela, dok istovremeno podsećaju na trkačku prošlost STI automobila.

Zadnji deo je takođe pretrpeo određene modifikacije. Mala lajsna je dodata zadnjem krilu i poklopcu gepeka. Tu je i novi izduvni sistem, potpuno besprekorni zadnji branik i difuzor koji u sebi sadrži svetla za kišu inspirisana Formulom 1.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group