Kako najlakše zaglaviti Dodge Charger 392 na plaži

Svako ko nikada nije vozio automobil po pesku, definitivno nije svestan opasnosti koje ovakva vožnja sa sobom donosi...

Za razliku od šljunka i ostalih terenskih uslova, pesak poseduje mogućnost da zarobi vozilo zbog toga što pod težinom popušta i grabi njegove točkove onemogućavajući im kretanje. Jedan snimak koji se nedavno pojavio predstavlja momenat kada su dva čoveka saznala da više ne mogu pobeći plaži iz zagrljaja.

Prvi put postavljen putem Reddit platforme pre nekoliko nedelja, snimak koji možete videti prilično je komičan i tužan istovremeno. Deluje kao da je Dodge Charger 392 model naišao baš kada je plima vratila vodu na plažu, tako da je ubrzo stigao i spasilac koji je nedugo potom odustao jer nije mogao da izvuče automobil iz peska. Sa pogonom na zadnjim točkovima, pesak ispod automobila brzo je nestao, tako da je propisan šlep preostao kao jedina opcija.

Deluje kao da je jedino vozilo dostupno za prvu pomoć u to vreme bio Ram 2500 model, a kako u prvi mah možemo pomisliti on deluje kao savršen kandidat za završavanje ovog posla sa svojim pogonom na svim točkovima, evidentiranim 4X4 oznakom pozadi, što je vitalno u ovakvim situacijama.

Kako deluje, ova mašina posedovala je Cummins dizel oznaku na prednjem braniku, što znači da poseduje dovoljno obrtnog momenta da isčupa bilo šta iz peska, međutim ova podloga nije ništa za šta bilo koja mašina može biti potpuno spremna, tako da je u pomoć morala da pristupi propisna služba sa teškom mašinerijom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group