Kako na najlakši način uništiti prelepi Mercedes-Benz AMG C63

Uslovi za driftovanje moraju biti pravilni i oni se zasnivaju na svemu, od posebne opreme, do kvaliteta staze, parkinga ili poligona na kome ćete ovakve manevre izvoditi...

Jedan vozač Mercedes-Benz C63 modela uništio zadnji točak i zadnju osovinu svog sportskog sedan modela okrećući ga i driftujući njime na pogrešnom mestu i na pogrešan način.

Video postavljen na youtube platformi predstavlja nam mladog entuzijastu koji izvodi krofne u svom C63 AMG modelu, okrećući ga na metar od publike i vozila parkiranih na mestu gde se događaj odigrao. Tokom čitavog klipa njegov suvozač može biti viđen kako visi sa prozora, dok vozač driftuje zadnjim delom automobila, na sveopšto uzbuđenje publike. U jednom delu, vozač buši zadnji levi točak, oštećujući zadnji branik.

Ne uzbuđujući se previše, on i njegov partner postavili su novi set točkova na mašinu, nastavljajući da izvode svoje vratolomije. Ovoga puta, stvari su postale ozubiljne daleko više nego ranije, jer je prilikom skretanja u desno, zadnji levi točak udario u rupu na putu pod pogrešnim uglom, bacajući sedan u vazduh, potpuno uništavajući levu gumu, felnu i ko zna šta sve ne na zadnjoj osovini.

Vozač je brzo zaustavio svoj skupoceni C63 automobil i grupa ljudi se okupila oko njega kako bi videla oštećenja. U jednom delu možemo čuti kako neko iz publike viče "to je skupo, to je veoma skupo!".

Deo snimka nastao nakon incidenta predstavlja nam točak koji je potpuno uništen u dodiru sa rupom. Što je još važnije, sudeći prema youtube opisu, udarac je bio dovoljno jak da polomi zadnju osovinu. Ovo je drifting sesija koju će vozač ovog modela bez ikakve sumnje dobro zapamtiti, pa će sledećeg puta, ako ga uopšte bude bilo, dobro razmisliti da li će ponovo krenuti da izvodi ovakve poteze na asfaltu koji izgleda kao da je granatiran pa popravljen.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group