Kako izgleda vrhunski model BMW E31 linije vredan 400.000 evra

Više slika

Više slika

Ukoliko ste mislili da je najpotentnija verzija klasične BMW E31 8 linije, 850CSi automobil, razmislite ponovo…

Predstavljamo vam Alpina B12 5.7 Coupe automobil, koji zapravo predstavlja kralja čuvenog E31 plemena.

Poznati tjuner kreirao je samo 57 primeraka B12 5.7 Coupe automobila baziranih na 850CSi liniji, a u našoj galeriji vidite jedan od njih. Predstavljamo vam savršeno očuvani GT model finiširan Alpina Blue bojom sa samo 9.000 pređenih kilomentara na odometru.

Međutim, stvari postaju daleko bolje, jer ovaj V12 kupe dolazi sa veoma poželjnim manualnim šestostepenim menjačem, umesto Shift-Tronic poluautomatskom opcijom. Snaga dolazi iz jedne od verzija 850CSi motora, koji proizvodi 410 ks i omogućuje B12 5.7 Coupe automobilu da dostigne maksimalnu brzinu od 300 km/h.

Karoserija takođe sadrži klasičnu Alpina grafiku dok osamnaestoinčne višekrake felne izgledaju kao savršeni dodatak ovakvoj kompoziciji. Hauba je kreirana od ugljeničnih vlakana i poseduje dodatne usisnike vazduha kao i "NACA duct" segment hlađenja u njenoj sredini.

Ovaj model se nalazio se na listi kompanije Classic Driver baziranoj u Minhenu, kao automobil sa samo jednim vlasnikom, cena sa kojom je došao iznosila je 400.000 evra, što je listu potencijanih kupaca svelo na veoma imućnu elitu, ali mi obični smrtnici makar možemo uživati u predivnim fotografijama ovog izuzetnog automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group