Kako izgleda sedmica u savršenom stanju koju niko ne želi zbog visoke cene

Trenutna sedma serija kompanije BMW preuzela je novi dizajnerski pravac, koji je ipak dosta manje neobičan od linije E65 Krisa Bangla, koji je od 2001. do 2008. godine kreirao daleko čudnije modele...

Jedan retki 740 iL iz 2000. godine nedanvo se pojavio na eBay-u i predstavlja pravi primer neverovatnih dizajnerskih rešenja koje je bavarski gigant imao u svojoj prošlosti. Od kada se po prvi put pojavio na prodajlnoj listi marta meseca, ovaj model je dostigao cenu od 65.000 dolara, dok se sada ona srozala na nešto manje od trideset hiljada jer model inicijalno nije bio prodat.

Prodavac ističe da je kupio model u februaru 2018. godine od jednog kolekcionara iz Salisburga, u Severnoj Kalorini, nakon što ga je prebacio iz Taunšipa u Vašingtonu u Nju Džersi. Lista takođe navodi da su na ovom modelu promenjeni jedino farovi, koji su preuzeti sa 7-Series modela izbačenog godinu dana kasnije. Automobil je uvek bio garažiran i vožen je samo na vlasnikovom prilazu i oko imanja dva puta mesečno kako bi ostao u odličnom stanju.

Pošto je ova jedinica bila garažirana čitave svoje karijere, uopšte ne čudi što joj je eksterijerna boja u stanju kao kada je izašla iz fabrike. Enterijer je takođe savršeno održavan i izgleda potpuno novo. Zapravo, prodavac je posebno ponosan na to kako je automobil zadržao čak i svoj originalni miris novog modela.

740iL model koji se prodaje sa svim svojim orginalnim papirima, uključujući i nalepnice na staklima, knjige, više ključeva, alat i originalnu navlaku za karoseriju, prešao je svega 21,077 kilometara tokom svog dosadašnjeg životnog veka.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group